Zomer in Nederland

De zomer in Nederland lijkt maar niet op gang te komen. Twee dagen lang kon iedereen even ervaren wat de zomer ook al weer was, maar inmiddels is de zomer verre van dichtbij. Onderstaand plaatje omschrijft perfect de weerssituatie in Nederland op dit moment (afkomstig van Facebook, maar te leuk om niet met anderen te delen).

Maandagmorgen blues 'Monday, monday'

Maandag... Maandagmorgen blues... Monday, Monday (volgens de Mama's & de Papa's) Het is weer zo ver...6 dagen nergens last van en dan is het ineens weer zo ver...MAANDAG Ook last van een maandagmorgen blues? Net nu je begon te genieten van het weekend is het alweer voorbij en kun je weer aan de slag Gelukkig ben je niet de e...

Vrolijk Pasen

Vrolijk Pasen gewenst aan alle lezers en schrijvers!

Zomertijd langer sneeuwruimen

Bijna zomertijd, maar nog lang geen sprake van enige zon. Zodra de zomertijd ingaat is er echter wel meer tijd om langer sneeuw te ruimen. Onderstaande plaatjes kwam ik toevallig tegen en wil ik graag delen. Zou ook wat zon jullie kant op willen sturen, maar helaas, vandaag geen zon gezien hier Wie weet lukt het met onderstaande...

Altijd moeten ze mij hebben

Of ik ze nou aantrek of niet, wat de reden ook mag zijn: altijd moeten ze mij hebben. Vrijdag was het weer eens zo ver en dat terwijl ik ze liever zie vertrekken dan komen. Helaas, ze moeten altijd weer mij hebben Het maakt daarbij werkelijk niet uit waar ik ben of niet ben, overal kom ik ze tegen. En eerlijk is eerlijk, deze ty...

Ik heb een hekel aan bepaalde vrouwen

Nu is het algemeen bekend dat vrouwen het onderling vaak niet zo goed kunnen vinden, maar er is een groep vrouwen die hier bovenuit steekt en waar ik ronduit een hekel aan heb. Het lastige is dat juist deze groep mij de laatste tijd belaagd en lastig valt Echt, ik heb er zo een hekel aan, maar op de een of andere manier lijkt he...