Welkom, ik ben Sabrina en ik ben een kinderboek aan het schrijven. Ik wil jullie hoofdstuk 1 laten lezen. En hoop een eerlijk antwoord van jullie te krijgen wat jullie er van vinden. En of je na dit hoofdstuk verder zou lezen om er achter te komen hoe het afloopt of niet. Hoofdstuk 1: Op weg naar school zag Marlies verschillende...
16
9
Public
door Galaxy
16/01/2013 13:16
Hieronder staat deel 2 van het boek dat ik aan het schrijven ben. Hoe zou het aflopen met Marlies? Laat een reactie achter als je meer wilt lezen. Ik ben erg benieuwd naar de reactie's. Hoofdstuk 2: De wekker van Marlies ging met een piepend geluid af. Ze keek om en zag dat het 7.30 was. Met een druk op de uitknop zette ze de we...
7
3
Public
door Galaxy
16/01/2013 13:16
Het 3e vervolg op het verhaal over Marlies. Is het nog steeds spannend genoeg? Denken jullie dat een uitgever dit verhaal zou willen publiceren als je de eerste 3 hoofdstukken achter elkaar leest. Of missen jullie nog iets? Hoofdstuk 3: Met loeiende sirenes kwam de ambulance de Kastanjelaan opgereden. De kastanjelaan is de straa...
4
0
Public
door Galaxy
16/01/2013 13:16
Hoofdstuk 4 van het boek waarmee ik bezig ben. Hoofdstuk 4: Drie uur in de middag, gaf de klok aan van de ziekenzaal. Waar Marlies lag. Tegenover Marlies lag een jongetje van 8 jaar. Hij was van de trap gevallen en had zijn been gebroken. De jongen had blauw gips gekregen van de zusters. Het bed schuin tegen over Marlies was lee...
6
0
Public
door Galaxy
16/01/2013 13:15
Alweer het 5de deel van mijn boek. Benieuwd wat Marlies nu weer mee gaat maken. Lees snel verder. Het zesde deel zal ik ook gelijk online plaatsten want deze is ook klaar. Zo hoeven jullie niet lang te wachten om door te lezen. Hoofdstuk 5: Meester Broere zag dat meisje aan het einde van de gang nog steeds staan. Met haar glinst...
4
4
Public
door Galaxy
16/01/2013 13:15
Zoals beloofd bij hoofdstuk 5 plaats ik direct hoofdstuk 6 online. Ben benieuwd naar de reacties. Hoe zou het gesprek aflopen dat meester Broere heeft met de ouders van Nathalie. Lees snel verder en u komt erachter. Hoofdstuk 6: Grote regendruppels vonden hun weg over het raam van de blauwe Ford. Met een piepend geluid schoof de...
6
2
Public
door Galaxy
16/01/2013 13:15
Echt... ik kon door de grond zakken toen dit gebeurde. Benieuwd wat er gebeurd is op die mooie zomer dag in juli lees dan snel verder. Wat mij is overkomen op die zomer dag in juli Echt... ik kon door de grond zakken toen dit gebeurde. Benieuwd wat er gebeurd is op die mooie zomer dag in juli lees dan snel verder. Het is een fan...
11
7
Public
door Galaxy
16/01/2013 13:15
Hoofdstuk 7 van mijn kinderboek is af. In dit hoofdstuk gaat meester Broere langs bij de ouders van Nathalie, om te praten over het voorval in de kleedkamer van een eerder hoofdstuk. Hoe zouden de ouders reageren van Nathalie. Benieuwd lees dan snel verder. Hoofdstuk 7: Grote regendruppels vonden hun weg over het raam van de bla...
11
10
Public
door Galaxy
16/01/2013 13:14
Ik voelde hoe ze keken terwijl ik daar op mijn knieen zat. Al die ogen waren op me gericht toen ik op mijn knieen zat. Het was een zonnige dag en ik baalde dat ik weg moest. Ik wilde liever in mijn bikini in de tuin blijven liggen in plaats van daar naar toe te gaan. Ik liep de trap op naar boven en trok uit mijn kledinkast mijn...
7
1
Public
door Galaxy
16/01/2013 13:14