Gezellig Dagje Drouwenerzand

Hoi Iedereen, Wij zijn 23 juli een gezellig dagje uit geweest naar drouwenerzand. Het was een prachtige dag en we hebben veel lol gehad. De kinderen hebben er heerlijk van genoten en ze keken hun ogen uit. Volgens mij zijn wij alle atracties wel bij langs geweest. En ja de ijsjes konden ook niet ontbreken daar hebben wij ook wel...

In mei Gezellig naar Dierentuin Emmen

Hallo iedereen, Het is even geleden dat jullie mij gehoord hebben maar is erg veel gebeurt. Maar daarover niet getreut we gaan heerlijk veder met een ontzettend mooi vooruitzicht. Maar dat ga ik julie nu wel vertellen. In de maand mei naar Dierentuin Emmen Ja ja mensen wij gaan in de maand Mei heerlijk weer naar de dierentuin me...

Van een saaie slaapkamer een mooie kinderslaapkamer

Aan het klussen geweest Zoals de tekst al zegt beste mensen wij zijn aan het klussen geweest . De slaapkamer van onze dochter charlene is klaar . Het heeft ons precies 400 euro gekost . Maar wat is ze blij met haar prachtige mooie slaapkamer .Ik ga jullie hier onder vertellen wat wij allemaal gedaan hebben . Aan de slag We hebbe...

Over acht weekjes wordt onze zoon al weer 1 jaar

Hoi allemaal het is al weer een tijdje geleden maar ik dacht heb nu toch even tijd en ga jullie nog even een stukje schrijven . Nog 8 weekjes te gaan Nog acht weekjes te gaan mensen dan is onze zoon al weer 1 jaar . Ik kan me nog goed herinneren dat ik jullie allemaal op de hoogte heb gehouden toen met mijn zwangerschap. En dat ...

Mijn teleurstelling !

Mijn teleurstelling van de een of andere dag. In een keer was er een grote teleurstelling in mijn leven . Ik wist eerst niet waar ik over moest schrijven hier in deze zilla maar vanavond wist ik het in een keer wel . Ben nu in een keer zeer teleur gesteld in een paar mensen . Mensen die me in een keer zeer hebben gedaan . En dat...

Sommige wensen van mij worden werkelijkheid maar nog lang niet alles.

Zoveel wensenZo veel wensen maar er komen bij mij binnen kort toch wel een paar mooie wensen uit . Waar ik wel heel erg blij mee ben . De eerste WensDe eerste wens van mij is om mijn zwangerschap zo goed mogelijk te laten verlopen en dat ik er een gezonde zoon of dochter ga bij krijgen . Waar ik natuurlijk wel vanuit ga maar die...

Dag 2013 Hallo 2014

Dag 2013 Dag 2013 zeg ik dan nu maar . Een jaar met veel mooie dingen maar ook een jaar met moeilijke perioden ertussen . Een jaar wat me een prachtige zoon heeft gebracht en een jaar waarin we eindelijk konden verhuizen naar een nieuw huisje . Onze zoon Jayden geboren In April 2013 is onze prachtige zoon jayden geboren . Wat ee...

Ons klein mannetje moet naar de KNO Arts

Onze Jayden moet naar de KNO Arts Vandaag moesten wij met ons zoontje naar het ziekenhuis inverband met dat hij nog steeds geen warm eten en pap kan verdragen want hij kotst alles weer uit . Hij is ook al 8 maand en had dat dus allang moeten kunnen eten wat bij hem dus niet het geval is. Mijn vader is mee geweest naar het zieken...

Voorlopig stop ik met plazilla

Hoi beste mensen Voorlopig stop ik met schrijven op plazilla . Niet omdat ik het niks meer aan vind maar omdat ik het te druk heb met mijn twee kinderen . Een dochtertje die naar school gaat en een zoontje waar mee wij steeds mee naar het ziekenhuis weer moeten . Zal af en toe nog wel lezen en af en toe een reactie plaatsen maar...