De Efteling is racistisch!

Ik zat zojuist in de auto, en hoorde op de radio dat de directie van de Efteling rond de tafel gaat zitten met een anti-racisme groep, genaamd "actiegroep Stop Oppressive Stereotypes". Deze mensen beweren dat de Efteling racistisch is, en wel vanwege de attracties Monsieur Cannibale en Carnaval Festival. Monsieur Cannibale ligt ...

Mijn artikel zou zoveel titels kunnen hebben!

Na een ruime tijd stilte rondom mijn persoontje, heb ik toch maar besloten om weer iets van me te laten horen. In de afgelopen maanden zijn er heel wat dingen geweest waar ik over had kunnen schrijven, maar achteraf gezien is het misschien wel goed geweest dat ik dat niet heb gedaan. Papier is geduldig zegt men, maar platte woor...
15
11
Public

Wie kent het antwoord op deze vraag?

Triest...héél triest!

Open brief aan dhr Rutte.

Geachte heer Rutte. Hierbij laat ik u weten, dan ik van plan ben om Nederland te verlaten. De reden hiervoor is dat ik geen toekomst meer zie in een bestaan in ons kikkerlandje. Ditzelfde kikkerlandje is aan het verzuipen. Mensen weten niet meer hoe ze elke maand hun hoofd boven water moeten houden. Men begint wanhopig te worden...
17
7
Public

De kracht van de Weggeefhoek.

Ze schieten letterlijk als paddestoelen uit de grond: de weggeefhoeken op facebook! Elke regio heeft er minimaal één, soms nog veel meer. En als je ziet hoeveel leden zo'n pagina heeft, dan zet het je toch aan het denken. Wat is een weggeefhoek? Een weggeefhoek is veelal een facebookgroep waar mensen hun spullen gratis en voor...

Wat is tolerantie?

Tolerantie! Wat is het eigenlijk? Tolerantie? Wat het voor jou betekent weet ik niet, maar ik kan je wel zeggen hoe ik het zie: Tolerantie is voor mij het accepteren dat een ander anders is. Ik ben ik, jij bent jij, wij zijn anders, wij zijn wij. Niet meer en niet minder. Tolerantie is accepteren dat een ander een andere denkwij...

Pesten moet gewoon stoppen!

Geen uitgebreid artikel vandaag, enkel dit filmpje! Bekijk het aub en laat het circuleren, want dit móét gewoon stoppen! https://www.facebook.com/nicole.vanhaften?ref=tn_tnmn#!/photo.php?v=116333955240066&set=vb.100005903860726&type=2&theater

Opa wordt aangezien voor ontvoerder.

In Dieren is een opa aangezien voor een ontvoerder! Hij haalde zijn kleinkind van school en reed nietsvermoedend naar huis. Tot de politie ineens voor de deur stond!!!! Reden? Omstanders hadden gezien dat het kind bij een oudere man in de auto stapte, noteerden het kenteken en belden de politie. Voor hen was het een koud kunstje...

Sorry meid, maar is dit écht nodig? Erotiek in de stiltecoupé.

Zojuist zag ik op facebook een filmpje over een wel héél hitsig meisje, opgenomen met een mobiele telefoon, notabene in een stiltecoupé van de trein. Of het meisje dronken is of niet, ik heb géén idee, maar haar gedrag laat dik te wensen over. Klik hier voor het filmpje, let op, niet voor jonge kinderen. Hoe oud zal ze zijn...
10
4
Public