Is er iemand die een marktplaats website kent als Viavia.nl?

Ook andere soortgelijke websites, waar je goed en snel kunt verkopen hoor ik graag. Graag reacties!
2
3
Public

Wie heeft er ervaringen met ontharing crème?

Ben wel een ontharingscreme tegengekomen en gelezen dat het snel en eenvoudig werkt. Er zitten nog wel ook nadelen bij, bijvoorbeeld irritaties. Irritaties kan ik me voorstellen, maar ik vraag me af, hoe het zit met terug groeien van haar op gezicht? Aantal vragen: - Na hoeveel weken, of misschien zelfs dagen, groeit de haar wee...
2
0
Public

Mac Donald verkoopt geen halal kip stukken!

Gisteren was ik met een collega een wandeling aan het maken. Mijn collega is dan ook een Islamitisch achtergrond. We dachten om een tripje bij de MacDonalds te doen, ze had eerder nooit een chilli chicken, of een Mac Chicken gegeten, maar wel een fishfilet. De chilli chickens zijn natuurlijk in aanbieding en dus zeer aantrekkeli...
3
2
Public

Trap niet in kassakans.nl Hema

Bijna iedereen is misschien wel een kaartje van Hema tegengekomen, ook wel in samenwerking met kassakans.nl Het lijkt allemaal wel interessant, maar heb zelf net alle moeite ervoor uitgegeven, om het te krassen en vervolgens code in te voeren op kassakans.nl Je komt dan in de 3e stap tegen, GEFELICITEERD! U maakt kans op.... En ...
6
12
Public

Sla al je foto's op voordat je Facebook verwijderd in 2015!

Graag wil ik jullie allemaal wakker schudden! We hebben nog paar 10 dagen zonder de nieuwe voorwaarden van Facebook! Er zullen velen zijn, die hun account zullen verwijderen, omdat ze hun foto's niet aan derden verkocht willen hebben. Vanaf 1 januari 2015 mag Facebook al starten met het verkopen van foto's en gebruiken voor ande...
4
5
Public

ZIGGO VRAAG AAN PLAZILLIANEN!

Wie weet toevallig, hoe je een wifi hotspot gebruiken moet? Ik heb nu al een aantal keer geinformeerd erover bij Ziggo, maar krijg maar geen duidelijk antwoord, dan alleen, dat je inloggen moet, met gegeven code. HELP!
0
0
Public

Wie heeft ervaring met Skype?

Ja, wie heeft er ervaring met Skype? Ik ben het volgende tegen gekomen, Ik probeerde vandaag iemand een videogesprek te sturen, vervolgens hoorde ik "tuuut - tuut - tuut" en zo maar door, geluid dat ophield met "mislukt" Wat heeft dit te betekenen? Wordt je dan genegeerd? Of, heeft de persoon, die je probeert te bellen, zijn com...
0
8
Public

Pas op met misleidende prijzen bij Sunweb!

Voor de mensen die geen rekening houden met administratiekosten, of dergelijke andere kosten, of te snel een boeking plaatsen met haastigheid, stop even! En begin allereerst even alles goed door te nemen... Ik had vandaag een reis geboekt bij Sunweb alles liep prima af, tot dat ik het factuur per e-mail binnen kreeg en toen ik o...
2
0
Public

Waar kan je allemaal online en gratis theorie (B) leren?

Online theorie leren voor personenauto? Dan heb ik een paar websites, waar men gratis online theorie's kan volgen, ook wel gratis (proef) examen kan maken. Niet alles is gratis, wel bijvoorbeeld examen 1, maar examen 2 weer niet. Maar natuurlijk is het handig, indien je gratis proef examens kunt doen, daarvoor heb je het onderst...
0
0
Public