Oproep aan iedereen hier op plazilla, misschien kunnen jullie er wat mee

Onbegrijpelijk , deprimerend , maar meer grijpbaar dan ooit . Ik zie de een na de ander hier boos of misschien beter gezegd teleurgesteld vertrekken. Ik had me zo voorgenomen om hier niets over te zeggen , om mijn energie er niet aan te besteden , toch heb ik besloten om mijn mond niet langer dicht te houden. Ik wil mijn gedacht...
42
91
Public

Even was ik bang dat ik het plazillafeest niet zou halen …

Met die grote bek die ik altijd heb .. lijkt het allemaal zo vanzelfsprekend .. maar niets is minder waar. Voordat ik het wist had ik al uitgesproken dat ik er zeker bij aanwezig zou zijn .. dat ik het absoluut niet wilde missen .. woorden recht uit mijn hart .. maar in werkelijkheid kwam ik heel wat beren tegen onderweg … De ...
41
95
Public

Hebben jullie het grote nieuws al gehoord ?

Dit is echt niet te geloven , ze flikken het weer . Echt groot nieuws Ik kan niet anders zeggen, kanjers zijn het , toppers, het antwoord op de wildste dromen. Nu wilt u natuurlijk graag weten over wie ik het heb, hoe deze toppers heten . Maar misschien nog wel meer, wat die toppers gaan doen . Maar dat kan ik natuurlijk niet me...
30
29
Public

Is er trouwens iemand op het xead-feest , die madam-ex heeft gezien ?

Is er wellicht iemand geweest die iets verdachts heeft gezien. Weten jullie het nog ? Madam-ex zou toch in Burka verschijnen, met daaronder pikante lingerie. Of lopen mijn hersenen nou een beetje door te draaien. Ik heb toch heel sterk het vermoeden dat ze er was. Geheel onzichtbaar, want ik zou echt niet weten wie het was. Jull...
54
182
Public

Mensen bedankt voor een super weekend.

Zonder jullie zou ik niet zo hebben genoten. Hey een feest mam , gaan we daar heen ? Mijn 14 jarige puberzoon kijkt me met grote vragende ogen aan. Lachend kijk ik hem aan, zou je mee willen dan ? Dat zou ik super vinden, maar weet lieve schat, je moeder organiseert dat feest , wil heel veel mensen spreken en heeft niet zo heel ...
41
51
Public

Opgedragen aan mijn meest trouwe fans.

Ik doe jullie geen recht als ik me alleen maar in het forum zou laten horen. 9 maanden geleden. Begon ik te schrijven hier op xead, zoveel te vertellen, maar toch geen inspiratie. Of misschien moet ik zeggen, moest door de weerstand heen. De angst voor mijn eigen woord, beperkte mij in het schrijven, want als het eenmaal op papi...
30
45
Public

Kikafonie in de lappenmand, jack wil alle aandacht, komt dit wel goed met het xead geheim?

De spanningen in de ondergrondse vergader ruimte lopen hoog op . Samen waren we één. In de ondergrondse onderhandelingen over het enorme xead geheim, werden we wreed verstoord door het team van de geheime diensten alsmede de speciale opsporingsdiensten. Als een eenheid opereerden we om elkaar in veiligheid te brengen. Het huis...
19
17
Public

Jack ik had hem bijna te pakken, dankzij het telefoontje van kikafonie

maar helaas hij glipte me net door de vingers Zaterdag tegen de avond gaat de telefoon. Totaal in paniek belt kikafonie me op, geheel buiten adem. Ik hoor dat ze bijna aan het hyperventileren is. Ze brabbelt tussen het hijgen door alleen maar wartaal uit. Er is geen speld aan vast te knopen. Meisje ga eens rustig zitten , leg je...
24
22
Public

Jack-hage-sr, mijn kanjer, geblinddoekt gleed je in een keer naar binnen

hij krult zijn hand om de rondingen heen en voorzichtig glijd hij verder Al vanuit de verte zien we hem staan. Een grote hooivork met een zakdoek om zijn nek. Het kan niet missen daar moeten we zijn. Vol opwinding rijden we de grote oprijlaan in. Eindelijk ,ja eindelijk ga ik hem ontmoeten. Ik heb hier zolang op gewacht, al weke...
59
61
Public