Hoera , ik word miljonair.

Mijn kans om miljonair te worden is in een klap enorm vergroot , eigenlijk mag ik wel stellen dat het een heel goede klap was. en het deed geeneens pijn. Ik zal het even uitleggen . 2 weken geleden reed ik van mijn werk in toen nog een heerlijk zonnetje naar huis. Zoals altijd vliegen er allerlei gedachten door mijn hoofd ik ree...
12
16
Public

Herinneringen waar ik met plezier aan terugdenk en waar ik ondanks pijnlijke momenten toch om moet lachen .

Bewondering voor de sneeuw Mijn kleine neefje stond op zijn blote voetjes voor het raam de eerste sneeuw te bewonderen ja, mooi he ! , maar wel even je slippertjes aan doen want zo is het te koud aan je voetjes, zei papa nog. Maar nee daar gaf het ventje geen gehoor aan de sneeuw was veel te mooi . Toch merkte hij even later de ...
12
4
Public

Verhaal van de dag

Na het afscheid Een afscheid is altijd moeilijk, vooral als je afscheid hebt moeten nemen van je moeder die je voor geen goud had willen missen. Toch komt het eens zover , 23 augustus 2013 kwam voor ons die dag ,met pijn in onze harten maar ook de wetenschap alles gedaan te hebben om haar trots te laten zijn op haar kinderen.en ...
28
12
Public

Lied van een gestolen dochter 1790 , geschreven rond 1910 door mijn oma

Deze teksten zijn handgeschreven door mijn oma. Antonia Hendriks van de Zuid Carolinaweg te Langenboom. Zij was de moeder van mijn inmiddels 91jarige moeder. Mijn moeder die zelf op hoge leeftijd (90) zich liedjes herinnerde uit haar jeugd en deze helemaal uit het hoofd kon opzeggen. (zingen deed ze graag maar praten kon ze bete...
20
8
Public

Harry Belafonte ,uitje en vakantie

Harry Belafonte Harry Belafonte leerde ik al vroeg kennen ( in de sixties ) om dat mijn zus graag zijn platen draaide met o.a.Banana boat song ( Day-o ) Mathilda ................................ in de Carnegie hal zong en leidde Harry Bellafonte het hele orkest en . .. het publiek op humoristische wijze naar een geweldige uitvoe...
7
2
Public

Wie schuilt er achter de schrijversnaam Josh

Hallo allemaal!!! toch een leuk idee .! Ook ik kreeg een uitnodiging om over mezelf te schrijven zodat jullie weten wie er achter de Naam Josh schuilt. Om nu op te schrijven dat ik de alleraardigste beminnelijke man ben die je ooit hebt gezien gaat een beetje te ver. Lange tijd kwam vooral op mijn werk als meubelmaker voorwerker...
41
14
Public

Eieren bakken met dubbele dooier.

Ik eet vrij veel eieren Daarom had ik meer kans op een tweeling. Meer kans op een tweeling als je je Eiwitten blijft aanvullen! Iedereen heeft het al wel eens gehoord , als je je potentie wilt verhogen eet dan wat meer eieren. Dan gaat het voornamelijk om de eiwitten , je moet het immers op peil houden , want elke keer na weer z...
16
19
Public

Ik blijf toch niet werkeloos !

Wie niet sterk is moet slim zijn en door mijn vele ideeën maakte ik het werk lichter en de productie ging weer omhoog Altijd maar werken. Jarenlang was ik actief,tot mijn 14e bij de boer, vanaf mijn 15 e werkte ik in een fabriek , de eerste was een radiatoren fabriek , als vakantiekracht verzette ik werk waar men normaal een he...
3
1
Public

Pijnlijke momenten, maar och! Het kon erger!

Deze maand de eerste keer in het gips,in 53 jaar Pijnlijke momenten ,maar och ! is een overzicht met een groot aantal momenten waarop het mij even tegen zat. Hand gebroken 53 jr Ik heb het weer voor elkaar , breek `n botje in mijn linkerhand en kneus vier vingers doordat ik struikelde in het losse zand , natuurlijk vang je jezel...
7
3
Public