Waarom het zo stil was...

Het is alweer bijna een maand geleden dat ik voor het laatst iets op Plazilla plaatste. Ik zal snel maar weer eens een update geven en direct even wat uitleg geven waarom het zo rustig is geweest... Druk, druk, druk.... De afgelopen weken waren erg hectisch. We zitten al anderhalf jaar te bedenken dat we de woonkamer willen gaan...
6
1
Public

Een sollicitatie-gesprek

Vandaag heb ik een sollicitatiegesprek. Het is heel snel gegaan en voelt eigenlijk best wel gek. Maar ondanks dat ga ik er wel voor de volle 100% voor. Ik ben erg benieuwd hoe het zal gaan lopen en of ik straks een nieuwe baan zal hebben of dat het bij dit ene gesprek zal blijven... Solliciteren via een uitzendbureau Op maandagm...
6
8
Public

Weer aan de slag na 1,5 jaar thuisblijfmoederen?

De laatste tijd begint het een beetje te kriebelen: ik merk dat ons zoontje me niet meer zo hard nodig heeft als toen hij baby was. Hij begint steeds meer duidelijk te kunnen maken wat hij wil en hij vermaakt zich vaak ook prima als ik me niet met hem bemoei.... Hierdoor begint het bij mij weer wat te kriebelen om te gaan werken...
6
6
Public

Mijn strijd tegen PMS / PMDD

Al jarenlang heb ik last van PMS in zeer heftige vorm. Na de bevalling is deze premenstrueel syndroom nog veel erger geworden. Maar gelukkig heb ik inmiddels een medicijn gekregen dat goed lijkt te helpen... Sertraline bij PMS Sinds twee weken slik ik een antidepressiva. Niet omdat ik depressief ben, maar omdat ik elke maand wee...
3
3
Public

Dag 246: dreumesliefde

Het kleine mannetje begint steeeds meer echte affectie te tonen. En aangezien ik het meeste met hem thuis ben, ontvang ik de meeste knuffels en kusjes. Echt heel erg fijn!!! Dreumesliefde Ons dreumesje komt op me afgewaggeld. Als hij bij me is, slaat hij zijn armen om mijn benen heen en drukt zich helemaal tegen me aan. Even knu...
3
0
Public

Dag 245: vasten tijd

Sinds afgelopen woensdag heb ik de chocolade afgezworen. Vandaag is het dag 3 en ik word serieus gek van de afkickverschijnselen. Ik begin me af te vragen of dit nou wel zo'n goed idee was... Vastentijd Sinds een paar jaar doe ik elk jaar in de vastentijd mee met vasten. Vorig jaar had ik even overgeslagen, maar dit jaar doe ik ...
6
10
Public

Dag 244: even geen moeder zijn!!

Soms fantaseer ik erover: hoe zou ons leven eruit hebben gezien als ik niet zwanger was geworden?! De ene keer ziet het er heel rooskleurig uit, de andere keer juist het tegenovergestelde.... Goede dagen, slechte dagen... Op slechte dagen zijn mijn fantasie-beeld over een leven zonder kind er zo uit: Heerlijk uitgeslapen word ik...
4
0
Public

Dag 243: bekentenis van een thuisblijfmoeder

Naast noodzaak is besparen voor mijn man en mij ook een soort van vreemde, uit de hand gelopen hobby. Maar soms leidt het wel tot wat frictie ;) * Dit verhaal dient met een grote korrel zout te worden genomen ;) * Verschillende prioriteiten Sinds manlief en ik elkaar kennen en zijn gaan samenwonen zijn we al bezig met geld bespa...
4
2
Public