Beginnen met

Als je de dag begint met 3 positieve dingen zal dat de rest van de dag je hart doen laten zingen... *S.p...*
2
0
Public

Vogelvrij

Vogelvrij... Als ik vleugels had dan zou ik vliegen van het avondrood naar de morgenstond Als ik vleugels had Dan zou ik vliegen. vrijheid geboden, geen vaste ondergrond Als ik vleugels had Dan zou ik vliegen. de koers bepalend door de wind Als ik vleugels had dan zou ik vliegen waar ik me ook bevind Als ik vleugels had dan zou ...
3
4
Public

Alles is wit

Alles is wit Op een ochtend word ik wakker, daar in mijn nieuwe thuis. De poesjes zitten alle drie al voor de raam. Waarom doen ze dat? Wat is er te zien? Ik zal ook eens kijken gaan. Daar zit ik dan, naast de poezen beesten. Wat valt er toch uit de lucht Alles is buiten wit Ik snap er niets van, zucht! Mijn vrouwtje roept mij E...
8
3
Public

Voor wie wat geluk kan gebruiken...

GELUK Als het geluk nu even niet aan je zijde staat Wil je ik je graag dit klavertje van vier geven Ik hoop dat het snel weer beter gaat En het geluk weer terug krijgt in je leven… LIEFS SELMA... *S.p...*
11
8
Public

Een stralend gezicht

Een stralend gezicht Geeft meer warmte Dan de hete zon *S.p...*
10
3
Public

Reikende hand

Soms is de hand die je krijgt toe gereikt Niet de hand die je had verwacht, Maar wel de hand die je nodig hebt… *S.p...*
6
5
Public

Reizen over water

Reizen over water Met een een boot dulcibella genaamd reis ik over het water heen ze neemt me mee naar de mooiste plekken ze laat ze me zien, 1 voor 1 het zicht vanuit het water is bijzonder schoon ze heeft haar eigen waarde Het mooie waterlandschap, Anders dan aan de waterkant Een ware schat van moeder aarde. *S.p...*
10
6
Public