Mijn Kunst deel 1

Hallo een goede Avond of morgen. weet u , ik heb een soort van een talent ik maak kunst en soms verkoop ik kunst . het is erg leuk en ik dacht dat ik vandaag 3 kunst tekkeningen ga publiceren of meer ,. dat zijn wolkjes . Fruit met Lijnen . ala picasso , yeee. en dat is veel fruit. IK had het ook op marktplaats gezet , maar mens...
3
0
Public

Mijn Hobby metal detecting

Hallo Beste Lezers In dit artikel ga ik u iets vertellen over me hobby Veel mensen hebben er een hobby of meerdere en ik ben ook z'n persoon dat hobby's heeft en een hobby van me is metal detecting Opzeg het is een super hobby want door mijn hobby kom ik verschillende schatten tegen zo als bij voorbeeld oud ijzer vind ik en zo n...
0
2
Public

Lekker dagje weg

Hallo Beste Lezers dit artikel gaat over ontspannen dagje weg ,of althans hier onder ga ik beschrijven hoe ik vroeger hing vissen. vroeger toen dat ik Noch in Poolen woonde daar groeide ik op als kind bij mijn oma, toen was ik vaak buiten dan binnen en vaak met me familie of me oma hingen we de bergen in om te vissen in wilde ri...
2
0
Public

Winter is mooi

Hallo BEste Lezers Voorwordt even weg van de werkelijkheid en ik hoop dat U het prettig kan ervaren en dat zijn mijn belevenissen tijden mijn kinders jaren Veel mensen hebben heken aal winter en aan natte sneeuw maar ik vind het niet erg , want vroeger toen dat ik noch een kind was , toen had ik winter anders ervaren en dat kun ...
3
2
Public

Ontspannen één dagje uit , dikke aanrader

Hallo Beste Lezers Vandaag wil ik u Iets aanraden , een artikel schrijven dat mensen inspireert zo dat een grote groep Uit onze samenleving eens buiten komt in plats er van dat ze het alleen maar zeggen , want ja het leven is mooi Vandaag ben ik naar buiten gegaan allen dit x heb ik me camera meegenomen en ik heb wat gefotografe...
2
1
Public

Zo word ik heerlijk wakker tijden\'s zonnige dagen

Hallo Beste lezers Vandaag ga ik u vertellen hoe wordt ik ontspannen waker , het is vrij simpel en het komt door middel van gordijnen open te houden zo dat wanner het ochtend is en het word langzaam de hand zonnig . door middel van dit kun je 's ochtends wakker worden gemaakt met zonen energie dat aangenaam aanvoelt Gr mathijas
2
0
Public