Van welke baan word je gelukkig?

Wat kun je al? Zet dat eens op een rij... In welke vakken ben je goed? Tot op welk niveau? Basisschoolvakken... Middelbare school vakken (die zijn meteen al op niveau vmbo, havo, vwo of gymnasium...) En welk vak leerde je naast school? En welke vakken heb je verder bestudeerd? (Het niveau van je vervolg studie geeft ook aan welk...

Om het leven in Nederland te verbeteren...

Heb je nodig... Working abroad Homeschool En begrip van "niches" Marktjes... Niemand werd rijk op een klif, na een ramp, in een crisis... En dan zeker niet bij elkaar gestopt, vastgebonden, meegesleurd, tegen gehouden... Note 1 Een mens is vrij, leert van oudere mensen, zijn ouders tot hij "equal" is... Juiste opvoeding is daarm...

Ik ben hartstikke gezond, maar heb trauma... anders dan Post traumatische stress

Trauma Fibromyalgie onder controle, ik bleef doorzoeken en ik heb hyper mobiliteit... M'n zoon nog veel erger, en men onderschat wat zo iets is.... Je bent dan te los, gewone dingen, het dagelijks leven is als een sport... Mensen die dat zeggen met Fibromyalgie moeten even checken of ze te lossen gewrichtsbanden hebben... Mijn z...

Door de jaren heen... Als vrouw

Het profiel: Een meisje(, wordt een vrouw). (Later met 2 kinderen) Wat wordt ze na 31 jaar... Jaren tachtig... Ik dacht O my god... Ik hoor hier niet... En dat bleef zo, velen jaren... En stiekem nog... Die tendens ging nooit echt weg... al kende ik zeker mooie tijden, van best korte duur, maar er waren hoge pieken te bereiken i...

Het gaat gewoon slecht met Nederland

Ik ben een... veel gepest mens Het gaat gewoon slecht in het gewone leven... Ik weet nu hoe het was, dat voorhouden dat alles goed gaat tegen iemand, hem express op de roze wolk latend... Zodat ik geen idee had van wat er speelt... Gewoon triest. Groepjes die hun "best" doen... Geen zin meer in... Het is altijd wel ergens voor.....

Kinderen horen niet bang van juffen: En dan ineens is je 6 jarige van 2-4 am op, omdat de inval juf...

Ik ben een moeder, met een gat, waar een baby uit kwam... Waarvan ik droomde dat ik zelf met mijn droom man kinderen zou maken... Toen ik het uit wilde maken met mn ex, scheurde hij wel heel toevallig plots de condooms... 2 keer toe precies tijdens de ovulatie... hij had dus echt zitten rekenen... ik ben snel zwanger dat bleek.....

Hoe lief is de poes..? Zo lief is het kind... ;)

Zoiets moet de man denken... En wel zo slim... Elk kind gaat erg op z'n ouders lijken... Maar hoe zien wij dan hoe lief de andere helft van ons toekomstig kind wordt? Krijg je een kattige kat? Temperament als de moeder... Of een snoes... Een kreng, een monster of een aaibaar, zacht, snoezig ding... Een kind heeft zelf ook person...

Stroom door je leven en plant de zaadjes...

Stroom door je leven en plant de zaadjes Je stroomt als het water door je leven. Het stopt niet tot je dood gaat. Je gaat door, moet door en vind een weg. Zelfs stilstaan is bewegen. Omdat stilstaan op aarde niet kan, alleen als je dood bent. Dan pas lig je stil. Als je slim bent plant je zaadjes Overal. Zodat terwijl jij doorst...

Emmertjes legen... ellende ellende ellende...

Ik ben een volgelopen emmer... Er is gewoon te veel ellende op dit moment... In een cursus psychologie online in Amerika... naast mijn eigen studie HBO in Nederland... Hoor ik veel leed aan uit Griekenland... maar ook uit andere landen... Hoe onrealistisch eigenlijk Psychologie is in landen waar de hele dag mensen anderen zien v...