Voor Candice

Ze is een beetje mal een ‘understatement’, is wat u misschien zeggen zal soms is ze een beetje bloot tegen het randje aan maar vaak kan dat prima samengaan ze is behoorlijk zacht en lief overal als eerste bij pikt de eerste reactie als een dief ze kan wonderlijk dichten op bepaalde momenten haar hart in neon verlichten maar ...
20
23
Public

Surprise voor San-Daniel

Drommels, drommels en nog eens drommels… dat zijn toch geen verlanglijstjes meer! De Sint krijgt hier onder ogen Wat de meeste kindjes niet vragen mogen Een trapauto of een barbypop is geen probleem echt, de Sint is wel wat gewend Maar hij kan ook geen wonderen verrichten Het is dat jij de schrijver San-Daniel bent… Drommels...
32
39
Public

Ouderdomsverschijnselen

Ouderdomsverschijnselen Eigenlijk baal ik al van het woord Ik heb er niet om gevraagd dat ik verander terwijl ik het niet ben wurgt me als mijn nek in een koord Spiegeltje aan de wand wie is het mooiste van het land gedachten van weleer ik mag blij zijn met de straat als ik vier dames het dorp niet in laat. Mijn borstel is overv...
21
45
Public

Een vogeltje op een ei.

De titel klinkt veelbelovend maar is niet echt ingewikkeld. Met dit gegeven gaat de romantisch, ongecompliceerde poëet aan de slag. Een vogeltje op een ei purperen zonnestralen verwarmen het nest knisperende dauwdruppels in tinten paarlemoer voelen aan als een streling rond moeder’s best een tijdelijke eeuwigheid haar eenzaam...
20
61
Public

Heb er gewoon pijn in mijn reet van!

In de weinige momenten van diepe stilte die ik nodig heb om mij literair te verhogen tot een uitgebalanceerd gedicht moet ik u vertellen dat ik door de pijn in mijn lijf woordelijk verzaak daar gaat mijn dichtersplicht! De griep heeft me geveld beginnend met pijn in mijn reet ziet u: poëtisch zeer onverantwoord het is maar dat ...
21
63
Public

Ben het gezeik zat!

Echt, ik heb het gehad. Hier kan ik volledig van uit mijn stekker gaan. Laat duidelijk zijn dat dit zo niet door kan gaan! Orde moet er zijn, waar blijven we zonder wetten en verantwoordelijkheid? Om mijn taalgebruik enigszins te censureren in de woede die momenteel door mijn aderen gutst, zal ik het u in dichterlijke vorm uitee...
37
26
Public

Ik ben Moeder Theresa!

Ik ben moeder Theresa! Van alle Heiligen der Heiligen in dit roerige Plazillaland voel ik mij gedwongen mijzelf vooruit te schuiven want wat is er aan de hand? Te sweet voor woorden kan er echt niets anders van maken moet ik zeggen, dat ikke -de meest lieve, aardige en Heilige dus gaarne een deegrol-corrigerend tikje uitdeel ter...
32
28
Public

Ik kan er niet meer tegen!

Ik kan er niet meer tegen! Ik kan er niet meer tegen het spelen van het spel wie de sterkste is van beiden dat maakt me woest, begrijp je wel? Natuurlijk laat ik niets blijken weer staat de score open dat bloedstollend gooien ik laat je harteloos het liefst naar de gloeiende hel lopen met vriendelijkheid zelve zie ik je voortsch...
24
21
Public