Mijn top 10 horror films

Zin in een spannende, nagelafbijtende horror film maar nog geen idee welke? In deze lijst vind je vast en zeker een film. 10. Carrie Naar de boeken van Stephan King is hier de film Carrie. In een iewat vreemde gezinssituatie met een moeder die extreem gelovig is wordt Carrie White op de wereld gezet. Ze heeft een speciale gave d...
3
5
Public

Topfilms voor een spannend avondje tv kijken.

Een top tien bedenken van leuke films is niet echt een moeilijke opgave van mij want ik raak dan niet uitgeschreven en daarom gewoon een aantal favorieten van mij. Ik kan uren doorgaan want er bestaan zoveel mooie films. Als er maar actie,spanning en snelheid in zit. Dit lijstje heeft het allemaal!!!!!!!!!. Bud Spencer en Terren...
3
0
Public

Mijn top 10 films voor een gezellig tv avondje

Een gezelig film-avondje met een warm dekentje, de belachelijkste pyama die je kunt vinden en een warme chocomelk. Gewoonweg geweldig! Zo besloot ik maar eens een top 10 lijst te maken van mijn favoriete films. Veel leesplezier! 10. The Kite Runner Dit is de verfilming van het bekenste boek van één van mijn lievelingsschrijver...
20
9
Public