DRIMPELS zegt mijn status als Stormoloog 150.

150. DRIMPELS- vraagt zich af, heeft hij wel een status. Mag je eigenlijk nog wel blij zijn met status voor een ander, of nog erger voor je zelf. DRIMPELS zegt: Een agent hoort status te hebben, maar als die afhangt van het uniform wat hij hoort te dragen en wat er bij hoort, anders gaat het de verkeerde kant op. Maar het gaat t...
62
17
Public

De reis van men leven

De eerste veertien jaar van men leven woonde ik.... De eerste keer geboren in het land wat Frankrijk heet,de naam van het dorp-stad nooit geweten... Blijkbaar door het vele leed Van Ninove naar Outer waar ik ben geboren...terug naar Ninove... Om dan even in de walen te gaan wonen (walen) Franstalig gedeelte van Belgie Maar dat N...
10
2
Public

Woorden van schaamte

Ik ga door de knieen en lig op me rug Ik blijf maar rond turen...geen weg naar terug De hoop is vervlogen ,,,der rest me geen tijd Wat gevezelde woorden woorden berouw en spijt Mezelf te bedriegen beloftes maak schuld Al was de belofte met het goede gevuld Wat blijkt na die jaren ik niet ben in het bezit En maakte me tot dwalen ...
6
0
Public

Duizend titels zonder naam

Nu heb ik ook wel gelezen dat schrijven over persoonlijke problemen de mensen lezer niet is in geintreseert ,dat het de slechte denkbare manier is om een zegje te kunnen delen ,op een forum als dit om dan gelezen te worden.Terwijl wat de persoon wil zeggen of delen er belangerijk is,het is te vergelijken met iemand die aan het v...
6
4
Public

Alle krachten verzamelen

T'is me wat geweest de laatste dagen...ik sta weer aan het eind of een nieuw begin,de wereld van mij was wel vergaan geen grijntje moed om een artikeltje te schrijven,niet kon en kan me binden enkel dan het feit ik nhet niet kan maken om aan de lezers van Plazilla een grot over te maken met... Men beste wensen voor een gezellige...
13
4
Public

Status, laat me niet lachen!

Tja.. het heeft even geduurd, maar ben toch zover gekomen dat ik deelneem aan deze interessante zilla. Een keerpunt Momenteel bevind ik me op een keerpunt in mijn leven. Als aanstaande moeder moet ik nog even wennen aan een volgend status wat mijn leven binnenkomt. Op het moment dat ik mijn baas vertelde dat er een kindje op kom...
17
9
Public

Mengel-moes info

Ik moet eerlijk toegeven ... dat ik ook van dit onderwerp geen kaas heb gegeten en vraag mezelf dan ook af of ik de reden van men Dom zijn moet blijven vermelden,daar het zeker niet men bedoeling is ik me achter dat gegeven wil blijven weg steken. Maar geloof me... HET IS ECHT OM JE HAAR UIT TE TREKKEN...als men zo weinig kennis...
0
0
Public

Het leven een geschenk van vele aanbiedingen

Met zen allen hebben we het gekregen als een onbekend geschenk...waar tegen we geen neen kunnen zeggen als we er voor het eerst gebruik van maken...gelukkig weten we van niets beter en heeft de natuur er voor gezorgd dat ons eerste lijden van geboren worden , niet weten te herinneren als iets pijnlijks. Nog thans is het af te le...
3
1
Public

Wanneer is Google over Googled ? Wanneer is Google overvol? Zal Google zichzelf vernietigen?

Over onze Google. Het zal een vreemdachtig onderwerp worden. Oh zo raar………...is het wel een onderwerp………een vraag of een conclusie? Ik Googled wat af. U ook ? Wat betekend Google ? Zoeken zegt u…….geheel mis….of toch niet? Google is een zoekmachine op internet. Vervolgens is Google een instituut geworden. Een g...
15
11
Public