Xead en Plazilla, met ups and downs

Meer dan twee jaar geleden kwam ik terecht op Xead.nl, een plaats waar ik mijn pen de vrije loop kon laten. Een indrukwekkend aantal artikels schreef ik niet, daarvoor heb ik het iets te druk. Maar Xead, of Plazilla zoals het nu heet, heeft me wel geholpen in mijn ontwikkeling als mens. Artikels over de economie, over muziek, ov...
101
27
Public

Plazilla : van begin tot heden!

Ik blijf het een enorme eer vinden; een uitnodiging voor een Zilla. Ook deze keer weer. Ik accepteer ook deze keer met veel plezier, en ga meestal meteen aan het werk. De ene keer is het wat serieuzer, maar meestal kom ik met een hoop onzin op de proppen, daar lusten de spreekwoordelijke honden geen brood van. Hoe begon dat alle...
23
15
Public

Van begin tot nu : een overzicht van mijn tijd op Plazilla!

Het begon allemaal met een berichtje in mijn mailbox : meneer X nodigt je uit op Xead. Het was nog die tijd dat je 25 (2.5 euro) xpoints kreeg wanner iemand via jouw link lid werd van Xead. Ik klikte erop en ik heb sindsdien geen spijt gehad. Het begin Het ging allemaal wat stroef in het begin. Zeker het geld verdienen. Maar dat...