La douce France

La douce France

La douce France- De eerste ochtend (3)

La douce France- De eerste ochtend (3)

                           De eerste ochtend           Tegen half zeven ben ik wakker. Ik lig nog in bed en kijk de kamer rond. Het is immens. Het voelt nog niet als thuis maar een bijzonder gevoel draait in mijn buik. Zachtjes sta ik op. Ik wil Paul niet wakker maken. Douchen doe ik lat...
1
0
Public
door Tamara Smeding
18/12/2012 18:58

La douce France- Domaine du Manoir (2)

La douce France- Domaine du Manoir (2)

    Domaine du Manoir   We zwaaien ze uit. Vrienden, familie, kennissen en al die anderen die ons leven van tijd tot tijd tot een hel maakten. Ik, Bobby, ben startklaar. In mijn vorige leven heette ik Roberto maar ik ga luchtiger leven en daar past de naam Bobby bij. Op veertienjarige leeftijd ben ik gaan werken. ...
2
2
Public
door Tamara Smeding
18/12/2012 18:30

La douce France- Mes amis, mes amours, mes emmerdes (1)

La douce France- Mes amis, mes amours, mes emmerdes (1)

        Mannen              Hij kijkt me aan. Tevreden. Een man is geen ingewikkeld wezen. Je geeft hem te eten, te drinken. Je hoort zijn geklaag over zijn vermoeiende baan aan. Geeft hem gelijk als hij moppert over collega’s. Als hij vertelt over die leuke nieuwe vrouw op zijn werk, sla je je og...
2
1
Public
door Tamara Smeding
18/12/2012 18:24