Gatverdarrie, relatieproblemen...

Gatver, wat een kille toestand... http://www.jackhage.nl/mijn_publicaties.htm

Hoe ziet de perfecte vrouw er uit?

Hoe ziet de perfecte vrouw er uit? Wat zoekt de huidige alleenstaande man in een vrouw? Wanneer is een vrouw perfect? Veel, zo blijkt uit een recente rondvraag. De ideale perfecte vrouw beschikt over een goede seksappetijt, geniet van een lekker maal, mag meer verdienen maar moet ook thuis voor de kinderen wil zorgen. Dat vindt ...
71
40
Public

Dating op Lexa: Ze stuurde me een flirt: en het werd een heerlijke vrijpartij

Dating op Lexa: Ze stuurde me een flirt: en het werd een heerlijke vrijpartij Het derde en laatste deel van dit artikel. Met een zwoele avond voor de boeg is dit misschien een leuk begin.... Geniet er van! Wil je vooraan beginnen? Klik dan hier Dezelfde avond nog… We namen afscheid, een beetje onwennig, maar o zo leuk en spann...
34
16
Public

Wanneer gaan mannen emanciperen?

Wanneer gaan mannen emanciperen? Misschien moeten we het wel remanciperen noemen. Tientallen jaren geleden besloot onze samenleving dat vrouwen moesten gaan emanciperen. Het begint er op te lijken dat dit nu door slaat naar een keerzijde. Remancipatie! Vrouwen aan de macht. De vrouw komt steeds meer aan de macht en heeft het voo...
43
23
Public

Overspel, vreemdgaan, naast het potje pissen.

Overspel, vreemdgaan, naast het potje pissen. Irritatie nummer één als je het mij vraagt, overspel. Weet je waar je aan begint? Weet je wat je teweeg brengt, of kunt brengen? Overspel Wettelijk is in Nederland bepaald dat overspel eigenlijk alleen kan plaatsvinden binnen een huwelijk: artikel 81 van het Nederlands Burgerlijk W...
51
20
Public

Ware liefde bestaat! Zelfs met 10 jaar zuig garantie!

In een zoektocht naar de échte ware - klikkende- liefde moet je soms slikken en je mond houden. Niet naar anderen luisteren, keihard eigenwijs zijn- je hart achterna gaan! Ik deed het ook. Ik heb haar absoluut- ondanks al mijn “strenge” wensen gevonden! Ik moest en ik zou absoluut de ware liefde vinden om dingen mee te doen...
51
28
Public

Mijn eerste kus: Wat een ervaring!

Mijn eerste kus: Wat een ervaring! In een ver verleden herinner ik mij nog mijn eerste kus. Herinner jij nog je eerste kus? Hoe was dat voor je? Probeer die situatie eens voor je te halen. Ik zal je vertellen over mijn eerste kus en wat daar aan vooraf ging. Op stap. Stiekem was ik al een tijdje gek op dat ene meisje. Ik kon mij...
123
45
Public

Relaties als geleidehond!

NIEUWSGIERIGE VROUWEN. ‘’Laat me nou’’ mompelde de dronken man die voor mij liep. Ik vroeg mij af tegen wie hij het had, maar het werd al gauw duidelijk. ‘’Moet ik toch weten’’, bromde hij weer. Hij sprak tegen zijn spiegelbeeld in de etalageruit van een modezaak. Dat is nog eens leuk converseren, je krijgt het g...
8
6
Public

Mijn partner is een goddelijke creatie van perfectie

Ik kijk in zijn ogen en zie een weerspiegeling van mezelf gehuld in een ander jasje. Onze zielen in eenheid geschapen , maar in delen uit elkaar gegaan. De imperfectie van de ontvallen delen, als rode draad in het leven meegegeven. Los van elkaar , eenzaam en alleen op de aarde gezet, om onze eigen individualiteit te vinden. Ik ...
11
28
Public