Passie voor schrijven

Ieder schrijver voor dat hij of zij begint en verhaal te schrijven krijgt en gevoel in zijn buik , over wat gaat hij of zij schrijven. dat komt gewoon spontan, en als je begint te schrijven dan worden komen van zelf uit, bij mij komen ze vanuit mijn hart, als ik en artikell schrijv , ik ben op rust en geconcentreerd. ik heb en i...
6
2
Public

Mijn 600 artikell

BEDANKT BEDANKT BEDANKT JULLIE ZIJN MIJN VRIENDEN VOOR ALTIJD. ZONDER JULLIE STEUN WAAR ZOU IK ZIJN. IK BEN DANKBAAR EN IK BEN TROTS IK GA EEN DING ZEGGEN EN RIVIER KAN STOPPEN MAAR IK ZEKER EN VAST NIET. NOG EEN MAAL BEDANKT VOOR JULLIE MOOIE REACTIES EN JULLIE STEUN. IK VIND LEUK VOOR PLAZILLA TE SCHRIJVEN, IK VOEL ME THUIS. S...
11
11
Public

Schrijven voor plezier

Schrijven bij plazilla voor mij is plezier. Ik doe dat graag, als ik een artikell aan het schrijven ben komen veel gedachten en ik heb en indruk dat ik zet veel energie en macht op die artikell die ik schrijv. Hoe kom dat dat weet ik niet maar, soms voel ik me als en echte schrijver of en dichter. Wat en gevoel, ik lees ook graa...
4
5
Public

505 artikels gepubliceerd

Niet slecht voor iemand die heeft nooiet iets in zijn leven geschreven hahahahahaha. 505 artikellen, bij plazilla ik ben trots. Ik ga voort, vrienden, vrienden blijven komen, worden mijn artikellen gelezen maakt niet uit , maar met de steun dat ik van jullie krijg ik heb en gevoel dat minstens nu mijn nederlands is en stuk bette...
7
8
Public

Mijn beste vriend gestorven

ik heb en beetje slecht nieuws gekregen van ginder. Mijn beste vriend is door en auto gereden gisteren in Kosovo, vandag is hij gestorven in ziekenhuis. Hij was getrouwd met en mooie vrouw en hij had en kleine dochter van 11 manden. Mijn beste vriend, we zijn samen gegroied, ik heb mijn beste vriend verloren. Morgen vertrek ik n...
36
27
Public

De grote Plazilla pakjeswissel!

Plazilla is één grote familie. Het is dan ook tof mochten we een pakjeswissel organiseren. Zo gaat het in zijn werk : Voor 5 Juli moet je je inschrijven door mij een privé berichtje te sturen. In dit bericht moet je je adres vermelden en je hobbies. Dit zijn er minimum drie en op het maximum staat geen limiet. Hoe meer hoe be...